воскресенье, 4 марта 2012 г.

Салат «Козуб»

Кулінарний рецепт салату «Козуб
Рецепт салата лукошко

Зазначені нижче пропорції і обсяги розраховані на невелику і не дуже глибоку тарілку. Чим більше у вас посудина, тим більше шарів можна буде зробити.
Попереджаю одразу: салат «довгограючий», приготувати його на швидку руку за 5 хвилин до приходу гостей не вдасться.

Отже, потрібно:

- 2 великі варені картоплини
- 3 середнього розміру солоних огірка
- Корейська морква (у нас була в пластиковій коробочці, пішла майже вся)
- М’ясо відварне (свинина) 300 г, хоча можна використовувати і курятину, наприклад
- Сир твердий — 150 г
- Цибуля ріпчаста — 3 великі цибулини
- Печериці мариновані — 1 банка (цілісні)
- Майонез — 700 г
- Кріп для прикраси


Здесь можно оставить свои комментарии. Выпуск подготовлен Кулинарным форумом

Комментариев нет:

Отправить комментарий