понедельник, 6 февраля 2012 г.

Лимонні мафіни

Рецепт Лимонні мафіни
Рецепт лимонных маффинов

Американські мафіни (ми називаємо їх кексами) пішли від британських пампушок, які були класичним сніданком і готувалися на основі дріжджового тіста. В штатах в мафіни додають розпушувач, що дозволяє тесту швидко піднятися і мати повітряну, легку структуру. Випікати лимонні мафіни потрібно в спеціальних металевих або силіконових формах і при бажанні можна використовувати паперову розетку.

Інгредієнти для рецепа мафінів:
1/3 чашки борошна
1/3 чашки цукру
2 чайної ложки розпушувача
1/4 чайної ложки солі
1 збите яйце
3/4 чашки молока


Здесь можно оставить свои комментарии. Выпуск подготовлен Кулинарным форумом

Комментариев нет:

Отправить комментарий