понедельник, 20 февраля 2012 г.

Налисники

Рецепт налисників
Рецепт налиников

Що таке налисники? На дворі масниця, ми печемо млинці, і ось нам пропонуються налисники. А це ті ж самі млинці, які відрізняються від них тільки формою — млинці круглі, а налисники — квадратні. Що ж до тесту або начинок, то вони однакові і для млинців, і для налисників. На налисник тонким шаром намазується будь начинка, млинець згортається «сигареткою» і обсмажується в маслі на сковороді.

А святковий налисник виготовляється трохи складніше. Загорнутий «сигареткою» налисник, перев’яжіть ниткою, змастіть яйцем, обваляйте в сухарях, обсмажити в гарячому фритюрі. Перед подачею на стіл, нитки зніміть, а налисники красиво викладіть на блюдо.


Здесь можно оставить свои комментарии. Выпуск подготовлен Кулинарным форумом

Комментариев нет:

Отправить комментарий